Άρχισαν ήδη τα καλοκαιρινά …παθήματα σε πολλές γειτονιές της Φιλιππιάδας, οι οποίες όπως και τα περασμένα καλοκαίρια μένουν χωρίς νερό. Η …συνήθεια αυτή ήλπιζαν οι συμπολίτες που μένουν στα …ψηλώματα ότι θα σταματήσει και η νέα δημοτική αρχή θα πάρει τα ενδεικνυόμενα μέτρα, ούτως ώστε να μη μένουν χωρίς νεράκι ολόκληρες συνοικίες.

Παρ’ όλα αυτά, κάτοικοι συγκεκριμένων περιοχών διαμαρτυρήθηκαν στη «Φωνή» -και στους υπεύθυνους του δήμου όπως μας είπαν- ότι τους περιμένει «βαρύ» καλοκαίρι, όχι από τη μεγάλη ζέση που οι μετεωρολόγοι λένε ότι θα έχουμε, αλλά από την έλλειψη νερού, ακόμα και να πιούν.

Συμμεριζόμαστε τη διαμαρτυρία των κατοίκων συγκεκριμένων ορεινών περιφερειών του δήμου και θέλουμε να διατυπώσουμε τη γνώμη η οποία είναι και γνώμη των κατοίκων των περιφερειών αυτών. Δε μπορεί ο χι να ποτίζει τα χωράφια του και να αφήνει χωρίς νερό κατοίκους οι οποίοι στο κάτω-κάτω νόμιμα πληρώσουν τη ύδρευση του σπιτιού τους.

Γιατί αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Υπάρχουν οι «έξυπνοι» που ποτίζουν τα χωράφια σπαρτά τους από το δίκτυο ύδρευσης και της Φιλιππιάδας, αδιαφορώντας αν μένουν χωρίς νερό συμπολίτες τους.

Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι οι εν λόγω «έξυπνοι» δεν πληρώνουν την κατανάλωση του νερού που κάνουν γιατί …γυρίζουν ανάποδα τους υδρομετρητές.

Θα κάνει κάτι ο δήμος; Θα πάρει μέτρα που θα εμποδίζουν τους «έξυπνους» να παρανομούν;

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)