Τρεις κάλπες θα στηθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου στο νομό Πρέβεζας για να μπορέσουν τα μέλη να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής επιτροπής. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 7 το απόγευμα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή Πρέβεζας, αναφέρεται μεταξύ των άλλων:

«Αγαπητοί φίλοι,

Στη συγκεκριμένη συγκυρία προβάλλει ως αναγκαιότητα η  εναλλακτική πρόταση της κεντροαριστεράς ως ανάχωμα στον «αριστερό» λαϊκισμό και τη νεοδεξιά προσέγγιση , που τείνουν να οδηγήσουν τη χώρα πάλι σε έναν ιδιότυπο «διχασμό» με όρους παρελθόντος. Η   οργανωτική αναδιάταξη του ΠΑΣΟΚ κρίνεται ως απαραίτητη   , ως  κύριο και αναπόσπαστο μέρος, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με στόχο την άμεση επαφή τόσο με τα μέλη-φίλους , όσο και με τους πολίτες. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, λόγω της εσκεμμένης απαξίωσης σχεδόν όλων των κομματικών χώρων αλλά και του ευρύτερου πολιτικού συστήματος, παρόλα αυτά οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε γιατί το επιβάλλουν οι συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στις εκλογές της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, που πρόκειται να διεξαχθούν την Κυριακή τις 26/06/2016 από τις 09:00 έως τις 19:00 και συγκεκριμένα:

•             Στο Δήμο Πρέβεζας- Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

•             Στο Δήμο Ζηρού- Παλιό Δημαρχείο Θεσπρωτικού

•             Στο Δήμο Πάργας- Δημαρχείο Καναλλακίου

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις διαδικασίες ανάδειξης-εκλογής συνέδρων και εκλογής Προέδρου το 2015, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη κατά την ημέρα τις διαδικασίας, ενώ απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας».

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)