Ο Δήμαρχος Αρταίων συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο.

Στη συνάντηση με τον κ. Κοντονή, όπου παρών ήταν και ο βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η χρηματοδότηση έργων αθλητικών υποδομών του Δήμου Αρταίων από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Σε πρώτη προτεραιότητα τίθενται τα έργα υποδομών για την αδειοδότηση και την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και την παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών στους αθλούμενους όλων των αθλημάτων.

Παράλληλα, με τον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Τρυφωνόπουλο και στελέχη του ΕΟΤ, συζητήθηκαν θέματα και εργαλεία προώθησης του τουρισμού της περιοχής. Ο Δήμαρχος ζήτησε την αρωγή του ΕΟΤ στην προώθηση των τουριστικών θεμάτων του Δήμου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των σχέσεων Άρτας-Ρωσίας, με επίκεντρο τον θρησκευτικό και μνημειακό τουρισμό, ο Δήμαρχος Αρταίων παραβρέθηκε, μετά από πρόσκληση του Ρώσου Πρέσβη στην Ελλάδα, Σεργκέι Μάσλοβ, στην επίσημη δεξίωση της Πρεσβείας για την «Εθνική Ημέρα Ρωσίας 2016».

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)