Γράφει ο Βησσάρης Σάκκος

● Το νέο διοικητικό συμβούλιο του «Εθνικού». Συνήλθε σε σώμα την Τρίτη 12 Ιουλίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας και έγινε η κατανομή των αξιωμάτων, με τον Θανάση Λιόντο να παραμένει στη θέση του προέδρου.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής :

Πρόεδρος: Θανάσης Λιόντος, Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Γιολδάσης, Γραμματέας: Παντελής Κατέρης, Ταμίας: Κώστας Μαγκλάρας, Υπεύθυνος Ακαδημιών: Πέτρος Μάστορας και μέλη: Νικόλαος Καλαντζής, Πέτρος Γερογιάννης, Γεώργιος Οικονόμου και Κώστας Σιαμαντάς.

 

 

● Δύο ποδοσφαιριστές εντάχτηκαν στη δύναμη του «Εθνικού». Στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο προχώρησε ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου συμφώνησε με τον 20χρόνο (19/11/1996) Παναγιώτη Βραχνό, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Εθνικού Φιλιππιάδας στη νέα αγωνιστική χρονιά!

Ο Βραχνός είναι 20 ετών, κεντρικός αμυντικός και έχει επίσης εμπειρία από την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Κένταυρο Μουσιωτίτσας.

Παρά το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, η συμφωνία ήρθε με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο οποίος προσθέτει μία ποιοτική μονάδα στο χώρο της αμυνας και αποκτά μία ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση στο ρόστερ!

Οι επαφές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού συνεχίζονται και δεν αποκλείεται στα επόμενα 24ωρα να υπάρξει νέα, σημαντική μεταγραφική προσθήκη!

Επίσης ο «Εθνικός» προχώρησε στην απόκτηση του 19χρόνου (3/7/1997) μέσου Θοδωρή Μανιώτη από τον Σκουφά Κομποτίου.

Το νέο απόκτημα του Εθνικού Φιλιππιάδας ξεκίνησε από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Play 5×5,  και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Γλυκορίζου, στην Κ17 και Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών, στην Αναγέννηση Άρτας στη Γ΄ Εθνική, και την περσινή χρονιά στον Σκουφά Κομποτίου.

 

● Αποδεσμεύτηκε ο Κώστας Διαμαντόπουλος. Παρελθόν από την ομάδα του Εθνικού αποτελεί ο Κώστας Διαμαντόπουλος με τον νεαρό αμυντικό να λύνει τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» και να είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ο ίδιος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

 

● Με Γιώργο Γιάννο στον πάγκο συνεχίζει ο «Εθνικός». Προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας θα συνεχίσει να είναι ο Γιώργος Γιάννος. Μετά από συνάντηση με τη διοίκηση του Εθνικού και τον Γιώργο Γιάννο επήλθε πλήρης συμφωνία και θα παραμείνει στον πάγκο. Στη συνάντηση έγιναν και κάποιες συζητήσεις για το σχεδιασμό της ομάδας, που πλέον παίρνει μπροστά για τα καλά.

 

● Με δύο ποδοσφαιριστές ανανέωσε τη συνεργασία της η Αμβρακία Κωστακιών. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Αμβρακίας Κωστακιών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα της Αμβρακίας Κωστακιών προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο λόγος για τους Σταμούλη και Παππά οι οποίοι συναντήθηκαν με την διοίκηση και υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές είχαν μεγάλη συμμετοχή στην περσινή καταπληκτική πορεία της ομάδας και την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική.

 

● Με την απόκτηση του Αλέξανδρου Λιάσκου ενισχύθηκε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Ο 30χρόνος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος σήμερα από τον ΠΣ Πρέβεζα, και ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κινήθηκε για την απόκτηση του, και την Τετάρτη 13 Ιουλίου συμφώνησε με την ομάδα του Τάκη Ντούρου.

Ο Αλέξανδρος Λιάσκος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Άρη Πρέβεζας, και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Τηλυκράτη Λευκάδας, ΠΑΣ Πρέβεζα, Όλυμπος Κέρκυρας, Δόξας Ωρωπού, και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΣ Πρέβεζα.

 

● Ανανεώσεις συμβολαίων με πολλούς παίχτες από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Ο σχεδιασμός του Κεραυνού Θεσπρωτικού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει για ακόμα μία σεζόν την ομάδα στην Α΄ κατηγορία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή βάζουν πλώρη για το χτίσιμο μιας ομάδας που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να ανταπεξέλθει στους στόχους που θέτει.

Πρώτη κίνηση για τον Κεραυνό δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το υπάρχον δυναμικό με κύριο μέλημα να είναι οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που την περσινή χρονιά αλλά και τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Έτσι και τη νέα χρονιά έξι παίχτες (προς στιγμήν) του Κεραυνού Θεσπρωτικού, οι Άγγελος Ρακόπουλος, Δημήτρης Τζιάκος, Κώστας Φέκκας, Γιώργος Φέκκας, Ηλίας Μαλέσκος και Σπύρος Κούσης, θα εξακολουθούν φοράνε την φανέλα της ομάδας που αναδείχθηκαν και συνεχίζουν να «υπηρετούν».

Επίσης τη νέα χρονιά τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από την παιδική ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού, οι Τζίμας Κωνσταντίνος, Ντάφλος Δημήτρης και Υφαντής Γρηγόρης θα αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.

Στον Κεραυνό Θεσπρωτικού δραστηριοποιούνται σε όλα τα «μέτωπα» ώστε η ομάδα να εμφανιστεί το ταχύτερο δυνατόν έτοιμη πριν την έναρξη της θερινής προετοιμασίας.

Οι κινήσεις της ομάδας είναι στοχευμένες και με γνώμονα τη διατήρηση του τοπικού στοιχείου αλλά και της ποιότητας στον αγωνιστικό χώρο. Δυο σημαντικοί παίκτες της περυσινής περιόδου παραμένουν στην ομάδα.

 

● Επανέρχεται στον Π.Σ. Πρέβεζα ο Θωμάς Βασιλειάδης. Μετά και τη συγκρότηση της νέας διοίκησης του συλλόγου, οι ιθύνοντες πήραν την απόφαση να επαναφέρουν στο «τιμόνι» τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος είχε παραιτηθεί πέρυσι από τον ΠΣ Πρέβεζα. Ο Θωμάς Βασιλειάδης τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του έχοντας οδηγήσει σε επιτυχίες τις ομάδες που έχει εργαστεί.

Αμέσως μετά το αίσιο τέλος με τον Θωμά Βασιλειάδη, θα τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά τον Ηλία Τσαγκαλίδη που θεωρείται «κλεισμένος», η ομάδα του ΠΣ Πρέβεζα έχει έρθει σε συμφωνία με έναν Σέρβο μεσοεπιθετικό ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α΄ εθνική κατηγορία της πατρίδας του.

Εκτός από τον Σέρβο μεσοεπιθετικό η διοίκηση του ΠΣ Πρέβεζα έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με έναν τερματοφύλακα και έναν αμυντικό που πέρυσι αγωνίστηκαν σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής. Επίσης η διοίκηση του ΠΣ Πρέβεζα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας πέρυσι Αλέξανδρο Λιάσκο.

Τέλος σε λίγες μέρες αναμένεται να λειτουργήσουν και τα νέα γραφεία του συλλόγου.

 

● Ο Τσαγκαλίδης το νέο απόκτημα του ΠΣ Πρέβεζα. Ο ΠΣ Πρέβεζα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 21χρονου μέσου Ηλία Τσαγκαλίδη. Γεννημένος το 1995, ο Τσαγκαλίδης έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας. Από εκεί και για ένα χρόνο αγωνίστηκε στην ομάδα του Βερμίου Καρυοχωρίου. Στη συνέχεια και για τρία χρόνια φορούσε τα χρώματα του Εορδαϊκού. Από τον Εορδαϊκό πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Φιλιππιάδας, και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κοζάνη όπου και έμεινε ελεύθερος.

 

● Νέος προπονητής στον Σκουφά Κομποτίου. Ο Ηλίας Μαγκάκης ήρθε σε συμφωνία με τον Σκουφά Κομποτίου και θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Παλιάτσου.

Στην ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο αναφέρει: «Το Δ.Σ του Σκουφά Κομποτίου ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφασή του, προπονητής για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ηλίας Μαγκάκης. Θα καταβληθεί εκ μέρους μας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

 

● Με νέο πρόεδρο συνεχίζει ο Α.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων. Ο Κώστας Αλυμάρας, είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Κεντρικών Τζουμέρκων, που όπως είναι γνωστό από φέτος θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Άρτας, μετά την πολύ καλή πορεία που έκανε πέρυσι και πέτυχε την άνοδο. Αποχώρησε ο μέχρι τώρα πρόεδρος Γιώργος Παππάς, ο οποίος είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια, για το ποδοσφαιρικό σωματείο των Τζουμέρκων και βεβαίως πρέπει να αναγνωριστεί η προσφορά του.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελείται από τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλυμάρας Κωνσταντίνος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πλεύρης Θωμάς, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γούλας Δημοσθένης, ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παππάς Γεώργιος, ΤΑΜΙΑΣ: Κουτρομάνης Βασίλης, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Κατσάνος Γεώργιος, ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: Κατσάνος Αλκιβιάδης.

 

● Η διοίκηση του Π.Σ. Φιλιππιάδα 2014 ευχαριστεί. Η Διοίκηση του συλλόγου Π.Σ. Φιλιππιάδα 2004 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. Π ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τον Πρόεδρο κ. Κωστούλα, τον Γενικό Διευθυντή κ. Γεράσιμο Μπελεβώνη και τον προπονητή κ. Ιωάννη Νταλακούρα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Ζοτάι Αλέν στην ομάδα του Αγρινίου.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή επιτυχία υγεία δύναμη, να πετύχει τους υψηλούς στόχους και την καταξίωση στην επαγγελματική ομάδα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Συλλόγου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

 

● Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος και Ορεινής Ποδηλασίας στο Πολυστάφυλο! Με διοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυσταφυλιτών και με τη στήριξη του Δήμου Ζηρού θα διοργανωθούν οι 2οι αγώνες Ορεινού Τρεξίματος (MTRUN) το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:00 από την πλατεία του χωριού. Το μήκος της διαδρομής είναι 15 χιλιόμετρα και το θετικό υψομετρικό προφίλ 650 μέτρα.

Επίσης την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 και ώρα 10:00 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση για το αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας 33 χιλ. (MTB) με αφετηρία και τερματισμό τον Αχέροντα ποταμό, το σημείο όπου στις 12 Αυγούστου το βράδυ έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί το περίφημο ACHERON RIVER PARTY. Η διαδρομή είναι μήκους 33 χιλ. με θετικό υψομετρικό προφίλ 1.280 μέτρα και περιλαμβάνει κατά το μεγαλύτερο μέρος μονοπάτια μέτριας τεχνικής δυσκολίας.

Οι αγώνες είναι OPEN και μπορούν να λάβουν μέρος σύλλογοι, ομάδες και μεμονωμένοι αθλητές. Οι δύο διαδρομές είναι μικτές: κυρίως μονοπάτια δασικοί δρόμοι, διάσχιση του μυθικού ποταμού Αχέροντα και ελάχιστα συνδετικά σημεία με άσφαλτο. Το τερέν είναι κυρίως χωμάτινο με φυσική σκίαση λόγω του πυκνού δάσους και με συνεχόμενη εναλλαγή του υψομετρικού προφίλ.

 

● Γκολ στη φτώχεια από την Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη». Το ο ποδοσφαιρικό φεστιβάλ αλληλεγγύης διοργανώνει η Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» στην Πρέβεζα το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016. Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης είναι «Γκολ στη φτώχεια και την προσφυγιά» και φέτος θα γίνει σε ανοιχτό χώρο, κοντά στο 5ο δημοτικό σχολείο. Μπάλα όπως παλιά στη γειτονιά, θα παίξουν όλες οι ομάδες που θα φτιαχτούν. Τα δώρα πρώτης ανάγκης και φαρμάκων που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)