● Θέση πήρε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος για το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Αυγή και το οποίο ο αρσιβαρίστας Πύρρος Δήμας, θεώρησε ότι είναι συκοφαντικό.

- Γράφει ο πρώην υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος: «Άθλια επίθεση της Αυγής στον Πύρρο Δήμα. Ο λαός, οι πολίτες θα τους τελειώσουν, όποτε γίνουν εκλογές. Κι όσο αργούν, τόσο θα εξατμίζονται».
- Προφανώς ο κυρ-Ανδρέας, απ’ ότι καταλαβαίνω, βιάζεται να επανέλθει στην εξουσία για να αναλάβει το υπουργείο υγείας στο οποίο διέπρεψε.

- Και δεν καταλαβαίνω αν ο Ανδρέας Λοβέρδος ενοχλήθηκε περισσότερο για την αποστροφή του άρθρου που αναφέρονταν στο παλάτι της άρσης βαρών επί εποχής Σημίτη, παρά την αναφορά στο όνομα του Πύρρου Δήμα.

- Και να ‘ταν μόνο αυτό. Ο κυρ-Αντρέας στήριξε προτάσσοντας τα στήθη του, τους δυό γνωστούς για την αντικειμενικότητά τους δημοσιογράφους και εκτόξευσε βολές κατά της κυβέρνησης.

- Είπε δηλαδή ο κυρ-Αντρέας ότι έχει γίνει στοχοποίηση δημοσιογράφων από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που άσκησαν στο γνωστό θανατηφόρο ατύχημα της Αίγινας.

- Οι δυό έγκυροι δημοσιογράφοι που στοχοποιήθηκαν από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχαν γράψει ο μεν Άρης Πορτοσάλτε «Ο Στ. Θεοδωράκης ζητάει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τους επιβαίνοντες στο σκάφος στην Αίγινα. Τι έγινε; Οδηγούσε ΣΥΡΙΖόπουλο και το καλύπτουν;»

- Ο δε Μπάμπης Παπαπαναγιώτου έγραψε: «Κε Δρίτσα μήπως βιαστήκατε για το δυστύχημα της Αίγινας; Ή μήπως επίτηδες βιαστήκατε;».

● Φυσικά και πρόεδρος του ΙΣΑ (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών) είναι ο Γιώργος Πατούλης που είναι και πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

- Φυσικά και το νοσοκομείο της Σαντορίνης λειτουργεί ως ακριβοπληρωμένο Κέντρο υγείας, όπως λέει η ανακοίνωση του ΙΣΑ, την οποία υπογράφει ο Γιώργος Πατούλης.

- Λέει κι άλλα ο ΙΣΑ, ότι για παράδειγμα το υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να οργανώσει ένα αξιόπιστο σύστημα και να αξιοποιήσει στοιχειωδώς τις υπάρχουσες δομές.

- Ο ΙΣΑ έχει δεχθεί καταγγελίες από πολίτες κατοίκους του νησιού και από παραθεριστές. Τις οποίες και αποδέχεται ως γεγονός. Αυτά με τον ΙΣΑ, που έχει πρόεδρό του τον Γεώργιο Πατούλη.

● Αν είναι αλήθεια αυτό που γράφτηκε ότι γνωστή τραγουδίστρια είχε συμβόλαιο 500 ευρώ για μία εμφάνισή της σε κέντρο, θα πρέπει μάλλον να βγάλουμε δίσκο για τους καλλιτέχνες και μάλιστα τους γνωστούς καλλιτέχνες.

- Γιατί δεν είναι αμοιβή αυτή για μια ολόκληρη νύχτα που τραγούδησε η καλλίφωνη αοιδός. Τα 500 ευρώ, ούτε για τα φουστάνια που είναι αναγκασμένη να αλλάζει, δεν φτάνουν.

- Γι’ αυτό σας λέω. Μάλλον θα πρέπει να βγάλουμε δίσκο και όσα χρήματα μαζέψουμε να τα δώσουμε στην καλλίφωνη αοιδό.

- Και θα το κάνουμε αυτό για όλους τους γνωστούς τραγουδιστές, που πέφτουν θύματα των ανάλγητων καταστηματαρχών, που τους δίνουν πενταροδεκάρες για να τραγουδήσουν μια ολόκληρη νύχτα.

- Δεν είναι πράγματα αυτά. Μπορεί να υπάρχει οικονομική κρίση, αλλά μια μικρή βοήθεια στους γνωστούς καλλιτέχνες οι οποίοι πένονται, είναι απαραίτητη.

● Η σκυτάλη έπεσε από τα χέρια της Αμερικανίδας αθλήτριας, γιατί την έσπρωξε η Βραζιλιάνα αθλήτρια που έτρεχε στον διπλανό διάδρομο.

- Και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, αποφάσισε πως οι Αμερικανίδες είχαν δίκιο και θα έπρεπε να τρέξουν και πάλι.

- Έτσι και έγινε. Με αποτέλεσμα να μείνει εκτός η ομάδα σκυταλοδρομίας της Κίνας, που στο μεταξύ δεν ήταν κοντά στην Αμερικάνικη ομάδα.

- Και η αξιοπιστία των Ολυμπιακών Αγώνων αποκαταστάθηκε. Όχι θα άφηναν έτσι τα πράγματα οι μεγάλοι χορηγοί, τα μεγάλα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι σπόνσορες και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι.

- Απέδωσαν το δίκιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με τη συμμετοχή της Αμερικής στους τελικούς αγώνες σκυταλοδρομίας. Για να ανακουφιστούν όλοι όσοι πιστεύουν στα Ολυμπιακά ιδεώδη.

● Η Goldman Sachs υποστήριξε στην έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να «σταυρώσει» μετάλλιο.

- Με το επιχείρημα ότι τα μετάλλια πάνε στις χώρες που υπάρχει οικονομική ανάπτυξη, (δηλαδή άκρατος φιλελευθερισμός).

- Μετά και την πρόβλεψη αυτή της Goldman Sachs, οι Έλληνες Ολυμπιονίκες, θα πρέπει να της ζητήσουν συγνώμη επειδή πήραν μετάλλια, μεταξύ των οποίων και χρυσά.

● Δεν θα σχολιάσουμε την εμετική τακτική της αντιπολίτευσης και των «στρατευμένων» και προσκολλημένων στην παράταξη της Ν.Δ. δημοσιογράφων για το θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη στην Αίγινα.

- Θα πούμε όμως ότι η άδεια οδήγησης στον χειριστή του ταχύπλοου σκάφους 77χρονου Λικουρέζου, ανανεώθηκε επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου.

- Αλίμονο αν η ανανέωση είχε γίνει επί των ημερών της νυν κυβέρνησης. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και οι «εφημερίδες κύρους» θα είχαν βγει στα κάγκελα και θα φώναζαν.

● Είναι γνωστό ότι η Κομισιόν δεν επεμβαίνει στη δικαιοσύνη καμίας χώρας, ιδιαίτερα στις χώρες όπου έχει δοσοληψίες πρώην υπάλληλος του ΔουΝουΤου.

- Γι’ αυτό και η επιστολή που έστειλε με αποδέκτη τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών δεν αναφέρει καν αν θα πρέπει η Ελληνική κυβέρνηση να πάρει θέση γα τα στοιχεία που είχε δώσει η ΕΛΣΤΑΤ και με βάση τα οποία η χώρα μας μπήκε στο ΔουΝουΤου.

- Επί λέξει λέει η Κομισιόν στην επιστολή της ότι «η Κομισιόν καλεί τις ελληνικές Αρχές να αμφισβητήσουν δημοσίως την ψευδή εντύπωση ότι τα στοιχεία αυτά παραποιήθηκαν στο διάστημα 2010-2015 και να προστατέψει την ΕΛΣΤΑΤ».

- Όπως είναι γνωστό στην ΕΛΣΤΑΤ προΐστατο ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος παραπέμπεται εκ νέου στη δικαιοσύνη μετά από απόφαση του Αρείου Πάγου.

- Και πραγματικά δεν θέλω να μου πείτε ότι η επιστολή Μοσκοβί και Ντομπρόβσκις αποτελεί παρέμβαση στη δικαιοσύνη και είναι υπέρ του Γεωργίου.

● Για το θέμα της επιστολής ευτυχώς τοποθετήθηκε ο ΠαΣοΚ. Το οποίο σε ανακοίνωσή του λέει ότι αυτό δεν ευθύνεται καθόλου για την ένταξη της χώρας μας στο πρόγραμμα του ΔουΝουΤου, αλλά ευθύνεται η περίοδος Καραμανλή.

- Εξυπακούεται ότι το ΠαΣοΚ δεν κάνει καμία αναφορά στη δικαιοσύνη αν και λέει ότι «για μια ακόμη φορά δυστυχώς βρήκαν “ευήκοα ώτα” με την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την αναπομπή της υπόθεσης ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου»

- Μη μου πείτε ότι ατό είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη;

● Ο Θεοδωράκης ο κυρ-Σταύρος, εκτός από του ότι ζήτησε να ελεγχθούν τα κινητά τηλέφωνα των συμμετασχόντων στο θανατηφόρο ατύχημα της Αίγινας (αν και δεν πιστεύω ότι ο αρχηγός του κόμματος αυτού να το έκανε αυτό πεισμένος από τους αδέκαστους δημοσιογράφους), είπε ότι στα hot spot των προσφύγων γίνεται ο χαμός.

- Γιατί κατά τον κυρο-Σταύρο όλοι οι άνθρωποι που σιτίζουν τους πρόσφυγες, είναι του ΣΥΡΙΖΑ άντε και μερικοί είναι των ΕΝΕΛ.

- Γιατί δεν ρώτησε και τους υπεύθυνους των hot spot ανά την Ελλάδα ποιοι είναι ο προμηθευτές, δεν το ξέρω. Ο κυρ-Σταύρος το πολύ-πολύ να ρώταγε ποιοι είναι οι προμηθευτές των προσφύγων στην Ήπειρο.

● Διαμαρτύρονται, λέει, οι δήμαρχοι γιατί η κυβέρνηση τους αφαιρεί αρμοδιότητες, όπως είναι οι αρμοδιότητες που έχουν στην έκδοση αδειών για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

- Και ενώ έπρεπε οι δήμαρχοι να πανηγυρίζουν γιατί τους αφαιρείται μια κατ’ εξοχήν αρμοδιότητα τριβής με τους μαγαζάτορες του είδους, εκείνοι διαμαρτύρονται.

- Δεν θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης. Μήπως όμως η κυβέρνηση αφαίρεσε την αρμοδιότητα αυτή από τους δημάρχους γιατί αντελήφθη διαπλοκή μεταξύ των τοπικών νταβαντζήδων; Λέμε μήπως.

● Ώστε με μια απλή δήλωση του νόμου 105 και χωρίς να υπάρξει κανένας έλεγχος, οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων, δήλωναν ότι όλα είναι εν τάξει και το σχολείο τους θα μπορούσε να λειτουργήσει, με βάση χαριστική διάταξη νόμου που ψηφίστηκε το 2012.

- Στη δήλωση αυτή έλεγαν ότι τηρούν όλους τους όρους νομιμότητας και ας είχαν πολλά από αυτά παραβάσεις πολεοδομικές, μη δηλωθείσες αίθουσες διδασκαλίας, όπως λένε δημοσιεύματα.

- Δε μου λέτε, τώρα που αποκαλύφτηκε ότι πολλά εκ των ιδιωτικών σχολείων δήλωναν ψεύτικα στοιχεία σε επίσημο έγγραφο, θα κινηθεί εναντίον τους η δικαιοσύνη;

- Έτσι ρωτάω δηλαδή. Γιατί κάθε πολίτης εάν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία, επεμβαίνει η δικαιοσύνη.

● Ώστε η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και η ΝουΔου φυσικά, δεν αναγνωρίζουν το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που με δική τους ευθύνη δεν συγκροτήθηκε και πρόκειται να καταργήσουν το νόμο που νομιμοποιεί το τηλεοπτικό πεδίο.

- Δηλαδή η κ. Σπυράκη και το κόμμα της, όταν εκλεγούν στην κυβέρνηση, θα εκχωρήσουν τις τηλεοπτικές συχνότητες σε ανθρώπους που δεν θα πληρώσουν γι’ αυτές δεκάρα τσακιστή, όπως δεν πλήρωναν μέχρι τώρα.

- Πολύ καλό αυτό για τους έχοντες τις τηλεοπτικές συχνότητες, πολύ κακό όμως για τον κοσμάκη. Και ευτυχώς όλα αυτά θα γίνουν όταν ο κ. Μητσοτάκης γίνει κυβέρνηση.

Φρίη

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)