Πρώτης στη στρατιωτική ιατρική στη Θεσσαλονίκη εισήχθη ο μαθητής του Λυκείου Φιλιππιάδας Κώστας Μπάκος, ο οποίος συγκέντρωσε 19.499 μόρια.Η πρωτιά του Κώστα Μπάκου είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής μελέτης του, αλλά και του οξύτατου πνεύματος που τον διακρίνει. Από τη «Φωνή» πολλά συγχαρητήρια και καλές σπουδές στον νέο στρατιωτικό γιατρό.

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς του Κώστα, διευθυντή του ΕΠΑΛ Δημήτρη και Αρετή Μπάκου για τη στήριξη που παρείχαν στο γιό τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στους καθηγητές που Λυκείου Φιλιππιάδας, οι οποίοι διείδαν την οξυδέρκεια του μαθητή τους. Γενικά πάντως για τους καθηγητές του Λυκείου Φιλιππιάδας, η εφημερίδα μας, όπως και όλοι οι γονείς των οποίων τα παιδιά φοίτησαν στο εν λόγω Λύκειο, έχουν σχηματίζει από πολλά χρόνια πολύ καλή εντύπωση.

Σε επίρρωση των παραπάνω, είναι και τα φετινά αποτελέσματα, αφού το ποσοστό επιτυχίας του γενικού Λυκείου Φιλιππιάδας είναι 82,1% και είναι το δεύτερο καλύτερο ποσοστό στο νομό μετά το 2ο Λύκειο της Πρέβεζας που έχει ποσοστό 82,5%.

Το νέο στρατιωτικό γιατρό Κώστας Μπάκο και στους γονείς του Δημήτρη (με τον οποίον τον συνδέει στενή φιλία) και Αρετή, συγχαίρει και ο Θωμάς Τζουβέλης, επίτιμος πρόεδρος του «Εθνικού» Φιλιππιάδας. Εύχεται δε στο νέο επιστήμονα καλή φοιτητική ζωή και καλή μελλοντική σταδιοδρομία.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)