Θετικές ήταν οι γνώμες οι οποίες έφτασαν και στην εφημερίδα μας, για την παρέμβαση του έκανε ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Κατραχούρας, τόσο γατί πολλοί δεν ήξεραν για τις ανακρίβειες που περιέχει η μελέτη «ανάδειξης του αστικού χαρακτήρα της Φιλιππιάδας», όσο και γιατί πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι οι παρεμβάσεις του πρώην δημάρχου βοηθάνε στην ανάληψη πρωτοβουλιών για πολλά θέματα τη νέα δημοτική αρχή.

Στην εφημερίδα μας εκφράστηκε η γνώμη ότι θα πρέπει κατά καιρούς να εκφράζουν την άποψή τους και όλοι οι πρώην δήμαρχοι του ενιαίου πλέον δήμου Ζηρού. Ο Δημήτρης Γιολδάσης του δήμου Ζηρού, Χρήστος Αθανασίου του πρώην δήμου Θεσπρωτικού, ο Ηλίας Παπατσίμπας του πρώην δήμου Ανωγείου, ο Βασίλης Κωνσταντής της πρώην κοινότητας Κρανιάς, ο Βασίλης Καινούργιος του πρώην δήμου Θεσπρωτικού (αν μας έχει διαφύγει και κάποιος ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη). Η άποψή τους έχει πολλά να προσφέρει στον ενιαίο πλέον δήμο Ζηρού.

Υιοθετούμε απόλυτα την πρόταση που εξέφρασαν συμπολίτες μας. Και υπερθεματίζουμε πως οι προτάσεις των πρώην δημάρχων, σίγουρα θα βοηθήσουν τη νέα δημοτική αρχή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ή της καθημερινότητας των πολιτών.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)