Με λαμπρότητα άνοιξε επίσημα τις πύλες της η 4η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ μαζί με το Επιμελητήριο Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας».

Πολύς κόσμος και φορείς της πόλης της Άρτας και της περιοχής, έδωσαν το παρών στη διοργάνωση η οποία σε σύγκριση με τα περσινά νούμερα είναι μεγαλύτερη, τόσο στον αριθμό επισκεπτών όσο και στον αριθμό των οικίσκων που χτίστηκαν.
«Αν και διανύουμε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, εμείς πιστεύουμε στην Άρτα και στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Για αυτό προσπαθούμε να κάνουμε την Έκθεση αυτή, έναν πόλο ανάκαμψης για το «επιχειρείν», όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Πετύχαμε μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της δημοτικής μας θητείας να αυξήσουμε τα τετραγωνικά μέτρα της έκθεσης από 1.000 σε 2.500 τ.μ, τον αριθμό των εκθετών από 25 σε 75 και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής μας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Για να αναφερθεί στη συνέχεια στους στόχους της έκθεσης. «Στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι μέσα από την σκληρή δουλειά και τις συνεργασίες να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές και συνθήκες στις επιχειρήσεις, όχι μόνο για να αντέξουν στην συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, αλλά και να μπορέσουν να αναπτυχθούν.
Στόχος μας επίσης είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους ανθρώπους της παραγωγής να προβάλλουν την δουλειά τους, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό και να βάλουμε την Άρτα στον χάρτη των αναγνωρισμένων εκθέσεων ανά την Ελλάδα». Ανέφερε ο δήμαρχος Αρταίων, ο οποίος ευχαρίστησε «όλους τους εκθέτες, τους επιχειρηματίες και τους φορείς που συμμετέχουν, καθώς και όλους όσους έχουν εργαστεί για να στηθεί και εγκαινιαστεί σήμερα η 4η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους επισκέπτες της έκθεσης που ξεπερνούν τους 70.000 κάθε χρόνο και αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια μας».
Η 4η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη θα διαρκέσουν έως τις 3 Οκτωβρίου και ώρες λειτουργίας είναι: Καθημερινές: 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.00 έως 22.30μ.μ. και το Σαββατοκύριακο: 10.00 – 23.00.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)