Πολύτιμη Ισοπαλία 1-1 στην Ηγουμενίτσα για Θεσπρωτό και Εθνικό Φιλιππιάδας

Πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απέσπασε ο Εθνικός Φιλιππιάδας απέναντι στον Θεσπρωτό.

Η ομάδα της Φιλιππιάδας άνοιξε πρώτη το σκορ στο 29΄ με τον Άτσκα, με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή του Θεσπρωτού.

O Σέμος έκανε την κίνησή του στο 38′, βάζοντας τον Μπίκα στο παιχνίδι στη θέση του Χατζόγλου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ηγουμενιτσιώτης επιθετικός τον δικαίωσε, σκοράροντας με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Εθνικού, λόγω αποβολής του Βραχνού στο 91′ (2η κίτρινη).
Θεσπρωτός (Λάζαρος Σέμος): Κωνσταντάκος, Τζιάλλας (63′ Σουκιάς), Ηλίας, Χατζόγλου (38′ Μπίκας), Πάνος, Μηνάς, Ντινιωτάκης, Νάκος, Ντόκος, Αναστασιάδης, Γιάκος (46′ Βιτώρος).
Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Τόλα (46′ Ιωάννου), Βραχνός, Μαλλάτος, Λέντζος, Παπακίτσος (63′ Κουμπής), Άτσκα, Ντανάι, Μπαλογιάννης (70΄ Δημουλάς), Μιχάλης.

 

Πρόεδρος της Δ’ Ένωσης τένις ο Δημήτρης Κοτσαρίνης

Κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ΄ Ένωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στην Ηγουμενίτσα, ο Δημήτρης Παππάς ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ να κάνουν δεκτή την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου, λόγω των υποχρεώσεων και των νέων καθηκόντων που αναλαμβάνει ύστερα από την εκλογή του στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Ε.Ε. – Ε.Φ.Ο.Α. (Πρόεδρος ο Σπύρος Ζαννιάς) και Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και αγωνιστικού της ΕΦΟΑ διότι θεωρεί άκομψο (αν όχι ασυμβίβαστο) έναντι των άλλων 9 ενώσεων όπου θα προεδρεύει να παραμείνει πρόεδρος της Δ’ Ένωσης.

Ο Δημ. Παππάς αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχαν στα οκτώ χρόνια της προεδρίας του, πρότεινε για τη θέση του Προέδρου τον μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρο Δημήτρη Κοτσαρίνη.

Η πρότασή του έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη Δ.Σ.

Ο νέος Πρόεδρος της Δ΄ Ένωσης Δημήτρης Κοτσαρίνης αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ για την ομόφωνη στήριξή τους δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί και θα συνεργαστεί με όλους τους συλλόγους για την ανάπτυξη του αθλήματος της Αντισφαίρισης στη Δυτική Ελλάδα.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)