Δεν φαίνεται ότι πρόκειται να αλλάξει χώρο και η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας, θα διεξάγεται για μερικά ακόμα χρόνια στον ίδιο χώρο, δηλαδή στη Γέφυρα Καλογήρου. Και αυτό γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον να γίνει επί τέλους ένας πιο καλός και πιο ακίνδυνος χώρος, όπου θα διεξάγεται η εμποροπανήγυρη και στον οποίον θα μπορούσαν να γίνονται και άλλες εκδηλώσεις παρόμοιου είδους.

Είναι ανάγκη επομένως να διευθετηθεί ο χώρος και να γίνει πιο κατάλληλος, έτσι ώστε να φαίνεται ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι τους. Στη δυτική πλευρά του, λοιπόν, καλά θα είναι να «πέσει» ένα μονομπλόκ προκειμένου να σιγουρευτεί ο χώρος και να μην απαιτείται κάθε φορά που διεξάγεται η εμποροπανήγυρη να καθαρίζεται από τις φερτές ύλες.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα δαπανηθούν, αυτά μπορούν να εξευρεθούν από τη φετινή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης –δεν θα απαιτηθούν δα και πολλά χρήματα για την καλή διαμόρφωση του χώρου.

Και με την ευκαιρία. Πότε θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της εμποροπανήγυρης; Γιατί πέρασε τόσος καιρός. Σε άλλους δήμους μόνο λίγες μέρες πέρασαν από τη διεξαγωγή παρόμοιων εμποροπανηγύρεων και στα δημοτικά συμβούλια έγινε ο οικονομικός απολογισμός. Εκτός και αν έγινε και στον δήμο Ζηρού και δεν το πήραμε χαμπάρι.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)