“Ηπειρώτικα τραγούδια με ιστορία”. Το βιβλίο του Παύλου Παπανότη, παρουσιάζεται τη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19.00′, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια
Θα μιλήσουν οι:  Γείτονας Ελευθέριος, Φωτόπουλος Τάσος, Χαλκιάς Λάκης, Κόλλια Κατερίνα
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Καπετανάκος Γεώργιος.
Συμμετέχουν με τραγούδια ο Λάκης Χαλκιάς, η Νότα Καλτσούνη και το πολυφωνικό “Τ΄αϊταίργια”.
Θα τους συνοδεύσει με το κλαρίνο ο Χρήστος Γκίτζιος και η ορχήστρα του.

 

● Το περιοδικό Ήπειρος ‘Απειρος Χώρα, παρουσιάζει τα βιβλία ”Χειμωνιάτικες βραδιές στο τζάκι” και ”Φώτης Μπατσούλης. Ποιητής της ουτοπίας-πεζογράφος του στοχασμού”, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 11.00′ πρωινή, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Αποδήμων Μουργκάνας, Γερανίου 44, Ομόνοια

 

Η οργάνωση “Πάνος & Χρυσηίδα-Βοήθεια στα παιδιά” και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος ένωσαν τις δυνάμεις τους για τα βρέφη και νεογνά της Ηπείρου, σε Χριστουγεννιάτικο Βazaar την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στο Electra Palace, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20 στο Σύνταγμα.
Τα έσοδα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Βazaar της οργάνωσης και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, θα διατεθούν για την αγορά ενός ρινικού Αναπνευστήρα (nCPAP) για τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιώργος Δόσης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής. ο Β΄ Αντιπρόεδρος Κώστας Ζηκόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Ελευθερία Σιαμέτη και Μαίρη Καραγιώργου.
Συγκινητική ήταν η παρουσία του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων, που εκπροσωπήθηκε με τη συμμετοχή όλου του Δ..Σ. με επικεφαλής τη Πρόεδρο Αθηνά Ζάγκα και που προσέφερε στους επισκέπτες ηπειρώτικες πίτες, παρασκευής των γυναικών μελών του.

 

Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος γίνεται γνωστό ότι θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2017» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα και να συμμετάσχει στην εκδήλωση η χορευτική τους ομάδα, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν δηλώσεις  μέχρι 20-12-2016. Για επιβεβαίωση της αποστολής τηλέφωνο 2103243822.

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)