Σαφώς και είμαστε με το μέρος των ανθρώπων που επί χρόνια μένουν απλήρωτοι παρ’ ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες. Για τους εργαζόμενους στην εταιρεία Γαντζούλα η οποία με τη σειρά της συνεργάζεται με τη ΔΕΗ ο λόγος και η οποία χρωστάει στους εργαζόμενους, σύμφωνα με δικά τους αριθμητικά στοιχεία, περί τις 800.000 ευρώ. Και αναγκάσθηκαν οι άνθρωποι να διεκδικήσουν τα χρήματά τους, αποκλείοντας τη ΔΕΗ.

Η ευθύνη βαραίνει τον επιχειρηματία ο οποίος επί τόσα χρόνια δεν εξόφλησε τους εργαζόμενους. Και απ’ ότι λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, δεν είναι φτωχός ο επιχειρηματίας. Βαραίνει επίσης και τη ΔΕΗ η οποία θα πρέπει να εξασφαλίζει πρώτα τους μισθούς των εργαζομένων και μετά να συνεργάζεται με τον όποιον επιχειρηματία. Βαραίνει όμως εν μέρει και τους εργαζόμενους, οι οποίοι ανέχτηκαν επί τόσα χρόνια να μη πληρώνονται και να παίρνουν χρήματα «έναντι», αντί για τον κανονικό τους μισθό.

Δεν ξέρουμε που θα βγάλει η κινητοποίηση των εργαζομένων. Ξέρουμε όμως ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν θα έχουν χρήματα να περάσουν τις γιορτές και πολλοί είναι εκείνοι που όλον αυτόν τον καιρό ζούσαν με δανεικά.

Ας ρίξουν μια ματιά όλοι οι αρμόδιοι στο πρόβλημα των εργαζομένων.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)