Παρουσία του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, υπεγράφη την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2016 από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή η προγραμματική σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ η οποία αφορά την ανακαίνιση και τις εργασίες αποκατάστασης των γηπέδων τένις της Φιλιππιάδας. Ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι με τις εργασίες που θα γίνουν, τα γήπεδα τένις της Φιλιππιάδας θα ανταποκριθούν πλήρως στους σκοπούς τους που απορρέουν από τις πανελλήνιες και διεθνείς υποχρεώσεις τους. Σημείωσε δε ότι έχουν γίνει οι σχετικές μελέτες για τον αθλότοπο Θεσπρωτικού, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα, δεδομένου ότι το εν λόγω έργο έχει πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

Σε δηλώσεις προέβη και ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο οποίος είχε την ιδέα της ανακαίνισης των γηπέδων τένις στη Φιλιππιάδα, αλλά και τον αθλότοπο Θεσπρωτικού, αφού με δικές του πρωτοβουλίες υπεγράφη τόσο η σύμβαση μεταξύ των υφυπουργού αθλητισμού και του δημάρχου Ζηρού, όσο και οι διαπραγματεύσεις που γίνονται για τον αθλότοπο Θεσπρωτικού. Ο Κώστας Μπάρκας δήλωσε ικανοποιημένος από την όλη εξέλιξη της ανακαίνισης των γηπέδων τένις της Φιλιππιάδας, όσο και για την προώθηση των διαδικασιών για την δημιουργία αθλότοπου στο Θεσπρωτικό.

Μπορεί το ποσό για την ανακαίνιση των γηπέδων τένις να φαντάζει μικρό, πλην όμως είναι ενδεικτικό ότι ο νομός Πρέβεζας συνολικά μπορεί να βασίζεται στη συμπαράσταση της κυβέρνησης, ειδικά στις μέρες της οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Και στο πλευρό των μεγάλων και μικρών προβλημάτων του, είναι αρωγός ο κυβερνητικός βουλευτής του νομού.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)