Τα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και τους εκπροσώπους της Πρέβεζας στη νέα Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου, εξέλεξε το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, στη Λαϊκή Αγορά.

Κατά τη διαδικασία της συνδιάσκεψης, ο  συντονιστής της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, Δημήτρης Παπαδήμος, έκανε απολογισμό του έργου της Ν.Ε. Στη συνέχεια, μίλησαν η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία σχολίασε το κυβερνητικό έργο, καθώς και ο Μανώλης Σαρρής, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έδωσε έμφαση στα οργανωτικά θέματα του κόμματος. Επίσης, το «παρών» έδωσε ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.

Ακολούθως, οι αντιπρόσωποι συζήτησαν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς και τους στόχους του κόμματος για την επόμενη διετία. Τέλος, οι  αντιπρόσωποι εξέλεξαν τα νέα κομματικά όργανα.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή αποτελείται (με αλφαβητική σειρά) από τους:

Βελέντζας Σπύρος, Δράκος Μπάμπης, Καρατζένης Νίκος, Καστάνη Δήμητρα, Κωνής Δημήτρης, Κωνσταντινίδου Βάια,  Κωνσταντίνου Χρυσούλα, Λελοβίτης Παναγιώτης, Μητροπάνος Νίκος, Μουστάκα Κατερίνα, Μπάλκος Μιλτιάδης, Νούτσου Ειρήνη, Ξέρας Παναγιώτης, Παγκράτης Σπύρος, Παπαδήμος Δημήτρης.

Για την Περιφερειακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου εξελέγησαν οι  Καρατζένης Νίκος και Λελοβίτης Παναγιώτης.

Σύντομα, θα συνέλθει η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή για να εκλέξει τον νέο Συντονιστή και τον Αναπληρωτή του.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

 

Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας

Την Κυριακή 22 του Γενάρη πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με θέμα την εκλογή της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Στη Συνδιάσκεψη, συμμετείχαν εκτός από τους εκλέκτορες, και πλήθος μελών του Κόμματος. Τοποθετήθηκαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για το ρόλο που οφείλει να έχει το Κόμμα μέσα στην κοινωνία, ο Μάκης Θεοφυλάτος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος από το Οργανωτικό Γραφείο για τις Οργανώσεις της Ηπείρου, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και ο Βουλευτής Άρτας, Βασίλης Τσίρκας. Τον απολογισμό για τη δράση της προηγούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής έκανε ο απερχόμενος Γραμματέας, Ιωσήφ Γκίκας. Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών και εκλεκτόρων του Σώματος.

Η Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, η οποία εκλέχθηκε με Συναινετικό και Ομόφωνο τρόπο, αριθμεί 17 Μέλη και 1 Αναπληρωματικό και είναι η εξής:

 1. Βαρέλης Χρήστος
 2. Γκίκας Ιωσήφ
 3. Γκούντας Αντώνης
 4. Γκριμπαβιώτης Γιάννης
 5. Ζέρβα Ερμιόνη
 6. Καρέζος Γιώργος
 7. Καψάλας Γιάννης
 8. Μάγγος Χρήστος
 9. Νάτσικα Αγλαΐα
 10. Ντάλα Νικολέτα
 11.  Πουλιάνος Σπύρος
 12. Ροβίνας Γιώργος
 13. Σιαπάτη Βασιλική
 14. Στασινού Έλια
 15. Στούπα Θεοδώρα
 16. Τσίτσικας Κώστας
 17. Ψυχογιός Πάνος

Αναπληρωματικό μέλος: Μπούργος Χρήστος

 

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Νομού Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ

 1. Αλαντάση Εσσάμ
 2. Γαλανάκη Άννα
 3. Ζδράβου Βασιλική
 4. Καπέρδα Σταματία
 5. Καρασταμάτης Αντώνης
 6. Κόλια Ελένη
 7. Κυριακάκου Γεωργία
 8. Λούκας Κώστας
 9. Μάνθος Νίκος
 10. Μιτοπούλου Κατερίνα
 11. Μπασιούκας Κώστας
 12. Νάτσης Λάζαρος
 13. Ντάνης Σπύρος
 14. Οικονόμου Βασίλης
 15. Παλάσχας Πέτρος
 16. Ρέκατας Θωμάς
 17. Σπέγγος Άρης
 18. Τσίκαρης Βασίλης
 19. Τσίνος Βασίλης
 20. Φίλιος Φίλιππος
 21. Φωτεινού Αγγελική

 

 

 

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)