Στο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννενα Λίλα αναφέρεται ο καλός συνάδελφος Κώστας Καλτσής κι ζητάει από τους ιθύνοντες της ομάδας να μη τον υπολογίσουν στη δύναμη, επειδή ο εν λόγω ποδοσφαιριστής παραληρεί στην εξομολόγησή του σε έναν Ιμάμη. Μπορεί ο καθένας ν έχει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις και είναι σεβαστές. Πλην όμως δεν μπορεί να ειρωνεύεται τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων, πολύ δεν περισσότερο να κοροϊδεύει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα, γιατί με προτροπή του προπονητή, θέλησαν οι ποδοσφαιριστές να επισκεφθούν ένα μοναστήρι, ή ότι την ώρα του αγιασμού ο ίδιος κρύβεται ώστε να μη πέσει επάνω του ούτε σταγόνα νερού. Η λεβεντιά του Λίλα θα φαίνονταν μόνο εάν ο ίδιος έλεγε στους ιθύνοντες την ομάδα ότι δεν επιθυμεί τα του Χριστιανισμού και ότι ο ίδιος πιστεύει σε άλλη θρησκεία.

 

Δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ όχι μόνο δεν έβαλε μυαλό αλλά συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες, τη χώρα που του δίνει ψωμί τόσα χρόνια και τον ανέχεται. Με άρθρο μας το Σεπτέμβριο του 2015 είχαμε επισημάνει ότι “…Η συμπεριφορά του όμως εδώ στην Ήπειρο, που έχει ζήσει τα εγκλήματα των Τσάμηδων σε συνεργασία με τούς Ιταλό-Γερμανούς, δεν είναι αποδεκτή και θα πρέπει ο κ. Λίλα να τα μαζεύει και να φεύγει χωρίς καθυστέρηση.
Είναι δε απορίας άξιον πως η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανέχεται τέτοια αήθεια!
Και να που τα ξαναβρίσκει μπροστά της η διοίκηση της ομάδας, αφού διέρρευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου ο Λίλα σε live μετάδοση μέσω facebook “εξομολογείται” σε έναν Ιμάμη παραληρώντας.
Ενδεικτικό είναι ότι και τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας. Όλο το περιεχόμενο της συζήτησης, η οποία διαρκεί δεκαεπτά λεπτά είναι θρησκευτικού περιεχομένου.
Ο Λίλα δείχνει ότι έχει πολύ τακτική επικοινωνία με τον συγκεκριμένο ιμάμη τον οποίο ενημερώνει για πολλά θέματα.
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ κοροϊδεύει τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα. Ειρωνεύεται τους ιερείς αλλά και τον Μητροπολίτη, για τον οποίο λέει ότι εκείνος δεν του φίλησε του χέρι αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε».
Σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι την ώρα του αγιασμού, αυτός κρύβεται ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα νερού.
Εκτενές είναι το απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται στον προπονητή του ΠΑΣ, ο οποίος όταν η ομάδα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ, θέλησε να κατευθύνει το λεωφορείο προς την Βέροια ώστε να προσκυνήσουν σε ένα μοναστήρι. Μάλιστα μιλά για ταλαιπωρία των παικτών μέσα στα χιόνια και μάλιστα χωρίς οι περισσότεροι να επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι χριστιανοί.
Ο Λίλα αναφέρεται ακόμη σε έναν Σενεγαλέζο συμπαίκτη του στον ΠΑΣ, με τον οποίο είχαν «ομάδα προσευχής».. Ο Σενεγαλέζος μάλιστα σε μία από τις προπονήσεις, μετά από αγιασμό, σημάδευε με την μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει να τους παρακολουθήσει!!
Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, σε όλη την διάρκεια της συζήτησης, δείχνει ότι την απολαμβάνει στο μέγιστο βαθμό και στο τέλος καυχιέται για την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει στην αποστήθιση του κορανίου!
Για το αν είναι καλός παίκτης ή όχι το κριτήριο είναι το γήπεδο. Όμως δεν δικαιούται να χλευάζει τους ανθρώπους και τη θρησκεία και τη χώρα που έχει δώσει ψωμί και πολλά χρήματα σε χιλιάδες ομοεθνείς του.
Γιατί άραγε δεν τον ξαποστέλνουν από εκεί που ήρθε;

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)