● Πολύ καλά κάνει όποιος δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τη Νέα Δημοκρατία και υπερασπίζεται τον Μητσοτάκη.

- Γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα ότι έχει προσχωρήσει στο μπλοκ εκείνων που θέλουν ντε και καλά να φύγει ο Τσίπρας από την εξουσία και δεν πα να έρθει ακόμα και ο Μητσοτάκης.

- Θα ήταν προτιμότερο αυτό από του να διατείνεται ότι για πολιτικούς, ιστορικός, ιδεολογικούς και κοινωνικούς λόγους, δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τη Ν¨εα Δημοκρατία.

● Δεν είναι δυνατόν. Να διαδηλώνουν υπέρ του Σιώρα οι άνθρωποί τους στα Γιάννενα και να μη διαδηλώνουν στη Φιλιππιάδα και στην Πρέβεζα!!!

- Που πήγαν εκείνες οι συναθροίσεις σε γνωστό κατάστημα εστίασης στη Γέφυρα Καλογήρου; Εκείνοι οι άνθρωποι πού πήγαν;

- Δε λέω να διαμαρτυρηθούν όλοι. Αλλά ένα -μικρό έστω- ποσοστό από τους συμμετέχοντες, θα ήταν αρκετό.

- Για να θυμίζει στις επερχόμενες γενεές ότι μερικοί πίστεψαν στα λόγια του Αρτέμη ότι έχεις την κατοχή του 600 δις δολάρια, με τα οποία καλύπτει τα δανεικά που πήρε η Ελλάδα από τους ευρωπαίους, αλλά και τα χρέη που έχουν όσοι προσχωρούν στην κίνησή του στις τράπεζες.

- Και δεν είναι μόνο αυτό. Ένας αρχηγός ταλαιπωρείται. Είναι δυνατόν οι υποστηρικτές του να μένουν απαθείς;

- Θα πέσει φωτιά να μας κάψει….

● Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, παρ’ ότι φαίνεται σαν τέτοιο. Τι γίνεται με όσους συμμετέχουν σε μια παράνομη πράξη, τα ονόματά τους δεν δίνονται στη δημοσιότητα γιατί ισχύει ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων, αλλά καταδικάζονται τελεσίδικα;

- Τα ονόματά τους δίνονται στη δημοσιότητα και δεν τα παίρνουμε εμείς χαμπάρι;

- Το ερώτημα προέκυψε από το έγκλημα της παιδεραστίας που διάβασα μόλις προχθές και που όμως έχει γίνει καθημερινότητα.

- Και δεν είναι η μόνη αξιόποινη πράξη. Όλοι θα θυμάστε το καράβι με τη …μεταφορά κοκαΐνης.

- Το μόνο που δεν θυμάστε είναι τα ονόματα των συμμετασχόντων στο …κόλπο. Και σωστά δεν τα θυμάστε. Γιατί όλοι ήτα υπεράνω κάθε υποψίας.

● Δεν ξέρω αν έχει κάτι να προσθέσει η Ραχήλ Μακρή ανακοινώνοντας το νέο της κόμμα που θα λέγεται Μέτωπο Νίκης.

- Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι η Ραχήλ Μακρή έχασε την εκτίμηση και εν μέρει τον θαυμασμό που είχαν απέναντί της οι απλοί πολίτες.

- Και έγινε αυτό γιατί μπορεί να της συγχώρεσαν ότι ήταν βουλευτής των ΑΝΕΛ στην αρχή και του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια μέχρι της αποχώρησή της.

- Δεν της συγχώρεσαν όμως ότι δεν έμεινε στη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη, ούτε στη φίλη της τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πλεύση Ελευθερίας.

- Η κοινή γνώμη περιμένει να δει τι ψάρια θα πιάσει. Εκτός και αν το νεότευκτο κόμμα η Ραχήλ Μακρή δεν το ίδρυσε για να πιάσει ψάρια, αλλά για να το χρησιμοποιήσει σαν δικό της εργαλείο.

● Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, δεν μπορούμε να …καταλάβουμε.

- Λες να μη ξέρει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και σαν τέτοια δικάζεται από την Ελληνική δικαιοσύνη;

- Λες να μη ξέρει ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει άλλωστε να είμαστε όλοι μαζί όταν γιορτάζεται η «επανάσταση του Έθνους μας κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», γιατί αλίμονο αν οι θύτες εξισωθούν με τα θύματα.

- Τα ξέρει όλα αυτά. Εκείνο που δεν ξέρει και ούτε επιθυμεί να το μάθει είναι ότι ενίοτε είναι πολιτική πρακτική να μη θέλει κανείς να παρακολουθήσει μαζί με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής τη μαθητική παρέλαση.

- Και επειδή ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης αισθάνεται άνεση όταν παρακολουθεί την παρέλαση των μαθητών μαζί με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, μπορεί και καταφεύγει στη λαϊκίστικη επωδό ότι θα δεχόταν «μια αποχώρηση από τα Μνημόνια, γι’ αυτά που τραβάει αυτός ο τόπος».

- Ξεχνάει φυσικά ο κύριος αντιπεριφερειάρχης ότι τα Μνημόνια τα ψήφισε η δική του κυβέρνηση. Εκείνο που πρωτίστως τον ενδιαφέρει είναι πώς θα παρακολουθήσει την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας ομού μετά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

- Και συμπεραίνει ο κύριος αντιπεριφερειάρχης ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται τέτοιες αποχωρήσεις, όπως αυτές των Κώστα Μπάρκα (βουλευτής), Κώστα Καμπουράκη (διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) και Παντελή Ζέρη (εκπρόσωπος ων Ελεύθερων Ελλήνων).

- Όλοι μαζί να γιορτάσουμε την απελευθέρωση της πατρίδας. Και στο όλοι μαζί –κατά τον αντιπεριφερειάρχη- συγκαταλέγονται και εκείνοι που εκπροσωπούν οργανώσεις οι οποίες διώκονται από τη δικαιοσύνη.

● Ο «αρχιερέας της διαπλοκής». Ο πρωθυπουργός της δημιουργικής λογιστικής, του χρηματιστηρίου, του πάρτι των εξοπλιστικών και των «μαύρων» ταμείων της Siemens. Ο «καλός μάνατζερ», που το μισό του υπουργικό συμβούλιο είναι στο προθάλαμο του Κορυδαλλού και το άλλο μισό φοβάται μη μιλήσουν αυτοί που θα μπουν μέσα. Ποιος είναι; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό.

- Η ΝΔ του Μητσοτάκη νοιάζεται για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που νοιάζονταν οι δουλέμποροι για τους σκλάβους.

- Τους ταΐζουν όσο χρειάζεται, ώστε να μπορούν να δουλεύουν για ξεροκόμματα.

● Για τον Γερούν Ντάισελμπλομ, δε χρεοκοπήσαμε από τα θαλασσοδάνεια, το πάρτυ των εξοπλιστικών, τα χρηματιστήρια, τις υπερτιμολογήσεις δημοσίων έργων, τις Ολυμπιάδες και τις μίζες της Siemens, τη Novartis και τις οφσόρ της φοροαποφυγής.

- Όχι! Επειδή οι άνδρες ξοδεύουν χρήματα στα ποτά και τις πουτάνες, χρεοκοπήσαμε.

- Και δεν καταλαβαίνουν οι αστοιχείωτοι πως αν όντως δίναμε εκεί το υστέρημά μας, τουλάχιστον το χρήμα θα κυκλοφορούσε στην αγορά και όχι στα σεντούκια διαπλεκόμενων επιχειρηματιών.

- Σιγά και τι είπε ο Γερούν. Είπε ο καημένος «Δεν μπορείς να δαπανάς όλα τα χρήματα σε ποτά και σε γυναίκες και μετά να ζητάς βοήθεια»

- Και σ’ αυτό τον είχε προλάβει περίπου ο Πάγκαλος που είχε πει ότι «μαζί τα φάγαμε».

- Καλά για τον διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας δεν θα γράψουμε τίποτα.

- Ο άνθρωπος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία είχε αναρτήσει ένα αντι-σεξιστικό, άκρως πολιτικό κείμενο, ως απάντηση στον Ντάισελμπλουμ, ο νεολαίος της ΝΔ ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.

- Τι έλεγε η Σία Αναγνωστοπούλου; Ότι οι «νότιες γυναίκες είναι λίγο ως πολύ πουτάνες, (άβουλα πλάσματα που τρέφονται από τους απολίτιστους)».

- Τι έγραψε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης; «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για «πουτάνα» του νότου».

- Μα την αλήθεια δεν το περίμενα αυτό από έναν άριστο της Νέας Δημοκρατίας.

● Ξέχασα να σας γράψω ότι για όλα τα κακά που συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και στον καθένα μας ξεχωριστά, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Που είναι στην κυβέρνηση δυό χρόνια τώρα. Και ότι εκείνοι οι οποίοι διαφέντεψαν τον τόπο επί σαράντα (και βάλε) χρόνια.

- Είναι οι ίδιοι που θέλουν ντε και καλά να μας σώσουν και πάλι, όπως μας έσωσαν επί τόσα χρόνια. Άλλωστε μαζί τα φάγαμε.

● Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θέλουν την αξιολόγηση. Και φυσικά οι λόγοι πολύ απέχουν από το να είναι ότι η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει «στους χώρους εργασίας το νόμο του φόβου και της σιωπής στους δημόσιους υπαλλήλους».

- Μήπως δεν θέλουν οι δημόσιοι υπάλληλοι να αξιολογηθούν για να δουν και οι ίδιοι αλλά και όλοι οι πολίτες ποιοι από αυτούς είναι ικανοί και ποιοι όχι;

- Μήπως συμφέρει τους δημόσιους υπαλλήλους όταν πέφτουν σε παράπτωμα να γίνεται εναντίον τους μία ΕΔΕ;

- Μήπως τους συμφέρει να …αξιολογούνται από τους εαυτούς τους, όταν όλοι ξέρουμε ότι δεν θα είναι και τόσο …αυστηροί;

- Όσον αφορά το φόβο και τη σιωπή που θέλει διά της αξιολόγησης να επιβάλλει η κυβέρνηση στους δημόσιους υπαλλήλους, καλά θα είναι να το ψάξουν καλύτερα οι δημόσιοι υπάλληλοι.

- Εκτός και αν δεν θέλουν αξιολόγηση για να συμπεριφέρονται οι ίδιοι όπως συμπεριφέρονται στους πολίτες και να διαβάζουμε ότι παίρνουν επιδόματα γιατί πάνε στην ώρα τους στη δουλειά τους.

● Και καλά, ο Σημίτης απέδωσε τη ρεμούλα που γίνονταν επί πρωθυπουργίας του στην κοινωνία, στη κενωνία η οποία ασπλάχνως κινούμενη έλεγε στο Τσουκάτο, στον Τσοχατζόπουλο στο Μαντέλη και όλα τα καλά παιδιά «πάρτα».

- Και ενώ έτσι έλεγε η άσπλαχνη κενωνία, ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είχε πάρει τίποτα χαμπάρι, γιατί απλά προήδρευε.

- Και το πιθανότερο η σκρόφα η κενωνία, να υποχρέωσε όλα αυτά τα καλά παιδιά να παίρνουν το κατιτίς τους. Στο κάτω-κάτω αν έχετε στοιχεία μπορείτε να πάτε στα δικαστήρια.

- Άσε που όπως ελέχθη και στη συνέντευξη του «μεγάλου», το να ασχολούμαστε τώρα με το τι έγινε στο παρελθόν, είναι ένας φαύλος κύκλος. Οπότε καλύτερα να αφήσουμε το παρελθόν. Και όποιος έφαγε, έφαγε.

- Ρε μπας και ο τότε πρωθυπουργός ήταν ο ηθικός αυτουργός της αδιαφάνειας και όχι η σκάρτη κενωνία, όπως θέλει ο Σημίτης να λέει;

- Εκτός από τα σκάνδαλα τα οποία έγιναν από την κενωνία και όχι από τα παιδιά του Σημίτη, ο τέως πρωθυπουργός, ο «καταλληλότερος» ντε, ζητάει και εκλογές.

- Και δεν ξέρω μα την αλήθεια αν τις εκλογές τις θέλει επειδή τις ζητάει ο Μητσοτάκης, ή αν αυτές συνδέονται με τις δικές του φαντασιώσεις για την άλωση της προεδρίας της Δημοκρατίας.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)