Σύμπλευση απόψεων μεταξύ της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του προέδρου της ΝΔ διαπιστώθηκε κατά τη συνάντησή τους το μεσημέρι της Παρασκευής 31/3 στη Βουλή: Νυν υπέρ πάντων αγών για να φύγει η κυβέρνηση της Αριστεράς

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της ΝΔ, οι δύο αρχηγοί ταυτίστηκαν απόλυτα με την άποψη των ακράιων κύκλων των δανειστών ότι «για την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης ευθύνεται η κυβέρνησης», η οποία, όπως προστάζουν τα μεγάλα συμφέροντα (και αναμασούν Μητσοτάκης Γεννηματά), «πρέπει να φύγει το ταχύτερο δυνατό» ώστε «να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση» (βλέπε επάνοδος των γνωστών και άξιων στη διαχείριση της κυβερνητικής εξουσίας.

Παρά την απόλυτη συμφωνία (που θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν), η ΝΔ έσπευσε να σημειώσει στην ανακοίνωσή της ότι «τα δύο Κόμματα, πέραν των κοινών εκτιμήσεων για τα παραπάνω, διατηρούν το καθένα τις δικές του γνωστές και διατυπωμένες θέσεις τους, για την υπέρβαση αυτής της δύσκολης για τη χώρα και την κοινωνία κατάστασης». Μην παρεξηγούμαστε κιόλας..

Στο πλαίσιο του (κάτι σαν) ανένδοτου κατά της κυβέρνησης που έχει εξαπολύσει ο Κυρ. Μητσοτάκης, θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Θυμίζουμε ότι οι συναντήσεις γίνονται με φόντο τις έντονες διεργασίες στον χώρο του νεφιλελεύθερου Κέντρου (επανεμφάνιση Σημίτη, ανακοίνωση σχηματισμού κόμματος από τους πολιτικούς του επιγόνους) και την έντονη αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον Γ. Στουρνάρα.

«Αγκαζέ στη διάλυση των εργασιακών και στο PSI, αγκαζέ και στα “δώρα” από τη SIEMENS. Στο να φύγει ο Τσίπρας θα διαφωνούσαν;», σχολίασε μέσω twitter η Ράνια Σβίγκου.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)