Ο βουλευτής Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας, Κωνσταντίνο Μυλωνά και Περικλή Γιαννούλη, για τις διακρίσεις τους στους 60ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Λυκείων Ελλάδας –Κύπρου 2017, κατακτώντας την Δεύτερη και την Τρίτη θέση, αντίστοιχα. Ακόμη, συγχαίρει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας, που πίστεψαν στις ικανότητες των μαθητών, στήριξαν και συντόνισαν  την προσπάθειά τους. Ο Κώστας Μπάρκας ανέφερε:

«Τα δύο μετάλλια που κατέκτησε το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού, που ολοκληρώθηκαν στην Πάτρα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το Δημόσιο Σχολείο μπορεί να καταφέρει άθλους, με βάση την συστηματική δουλειά και την προσήλωση στους στόχους που θέτει. Άλλη μια επιτυχία έρχεται να προστεθεί στη σχολική  αθλητική ιστορία της Πρέβεζας, η οποία επιβεβαιώνει την παράδοση που έχει ο νομός  στο άθλημα του στίβου.

Συγχαρητήρια, λοιπόν,  στην ομάδα στίβου  του 1ου  ΓΕΛ Πρέβεζας για την χαρά και την υπερηφάνεια που πρόσφερε στους πολίτες του νομού Πρέβεζας και σ’ όλους τους εμπλεκόμενους για το ήθος και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν, υπηρετώντας το πραγματικό νόημα των Σχολικών Αγώνων».

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)