Η άτυχη 27χρονη Ιλιάνα (με καταγωγή από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας και νυμφευμένη στην Πέτρα Πρέβεζας) κατέληξε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων στο οποίο νοσηλευόταν εδώ και ένα μήνα περίπου. Η μοίρα επεφύλασσε τραγικό φινάλε στη νέα γυναίκα, την άτυχη 27χρονη που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με σκεπάρνι μέσα στο σπίτι της από τον ίδιο της τον σύζυγο, πρίν ένα περίπου μήνα.
Με πόνο και απέραντη θλίψη γράφτηκε το τέλος στην ιστορία της 27χρονης Λιάνας, μητέρας ενός παιδιού που τον περασμένο Ιούνιο δέχθηκε θανατηφόρο -όπως αποδείχτηκε- χτύπημα από τον 34χρονο σύζυγό της.

Τη νεαρή, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, εντόπισε το βράδυ της 12ης Ιουνίου στο χωριό Πέτρα Πρέβεζας αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο. Η υπόθεση που συντάραξε την περιοχή, είχε τραγικές εξελίξεις, αφού ο σύζυγός της ήταν από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος για τον βαρύτατο τραυματισμό της γυναίκας που έχει ήδη προφυλακιστεί, αφού προηγουμένως είχε υποστηρίξει ότι η γυναίκα του τραυματίστηκε πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού, οι οποίες …δεν υπήρχαν στο σπίτι!
Η άτυχη 27χρονη, που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Χατζηκώστα, κάποια στιγμή έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και η κοπέλα κατέληξε.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)