Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 1ου Συμποσίου Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου, το οποίο θα διεξαχθεί από 14 έως 16 Ιουλίου 2017. Ήδη στον χώρο του Αθλότοπου Θεσπρωτικού έχει τοποθετηθεί το σκέπαστρο και στήνονται τα περίπτερα έκθεσης και οι πάγκοι που θα χρησιμοποιήσουν τα μέλη των συλλόγων, μάγειροι, νοικοκυρές, παραγωγοί και επιχειρηματίες για να εκθέσουν και να προβάλουν τα προϊόντα και τη γαστρονομία της περιοχής.

Σε σχετική δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος σημειώνει: Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Λάκκας Σουλίου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να θυμηθούμε παραδοσιακές γεύσεις ‘που μας μεγάλωσαν’ να τις γνωρίσουμε στις νέες γενιές και ν’ αναδείξουμε τον γαστρονομικό πλούτο και τα εξαιρετικά προϊόντα που διαθέτει ο τόπος μας.

Μέσα από τη διοργάνωση του 1ου Συμποσίου Γαστρονομίας δίνουμε τη δυνατότητα στον παραγωγό, τη μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και φυσικά στους συλλόγους να προβληθούν και στον επισκέπτη και το ευρύτερο κοινό να γνωρίσει και να γευθεί παραδοσιακές γεύσεις, χαρακτηριστικές της γαστρονομικής κουλτούρας της περιοχής μας.

(Από το γραφείο του δημάρχου)

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)