● Είναι σίγουρο, πως θα «παίξει» η είδηση και η 42χρονη θα εμφανιστεί να είχε «ψυχολογικά προβλήματα» και όχι γιατί είχε 15 μήνες απλήρωτη.
Αυτοκτονεί μεγαλοεπιχειρηματίας: «είχε φιλότιμο», «φταίνε τα capital control, η Μαρφίν, η Κούβα, ο Τσε Γκεβάρα και η τρύπα του όζοντος»!

Στο κάτω-κάτω ο επιχειρηματίας–ιδιοκτήτης αυτών των εταιρειών-«ζόμπι» μπορούν να «επενδύουν» κανονικά την προσωπική τους περιουσία, όπου αλλού τους κάνει κέφι.

Αυτοκτονεί φτωχός εργαζόμενος: «δεν άντεξε το βάρος», «είχε ψυχολογικά προβλήματα», «ερωτική απογοήτευση», «τα παιδιά του δεν τα σκέφτηκε;»… «η αυτοκτονία δεν είναι λύση».

Σάμπως είναι πρώτη φορά που συμβαίνει;

(Το σχόλια γράφτηκε επειδή μια 42χρονη εργαζόμενη σε επιχειρήσεις στα Γιαννιτσά έδωσε τέλος στη ζωή που βίωνε. Για μια αυτοκτονία που οι παρανοϊκοί λένε ότι “είναι απαραίτητη δημοσιονομική προσαρμογή γιατί ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας. Το μνημόνιο είναι ευλογία για τον τόπο”).

● Οι αρχαιολογικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί από τις 1 μέχρι τις 5 το απόγευμα, λόγω καύσωνος.

- Έτσι οι εκατομμύρια Έλληνες που δεν επισκέφθηκαν ποτέ τους αρχαιολογικό χώρο, θα έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να μη τους επισκεφθούν λόγω καύσωνα.

● Για την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου ως προϊσταμένης της νομικής υπηρεσίας του πρωθυπουργού, από εφημερίδες που με κάθε τρόπο είναι αντικυβερνητικές, γράφτηκαν πολλά.

- Εκείνο όμως που ξέχασαν οι εν λόγω εφημερίδες, είναι ότι δεν έγραφαν τα ίδια όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου, όντας εν ενεργεία Αρεοπαγίτης, συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

- Ο Χαράλαμπος Αθανασίου ανάγεται στο πιο πρόσφατο παρελθόν, γιατί στο απώτερο, ήταν και άλλοι που κατείχαν αξιώματα στη δικαιοσύνη αλλά ήταν και στην υπηρεσία του πρωθυπουργού.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)