Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της ασφάλειας Άρτας, εξιχνιάσθηκε κλοπή χρηματικού ποσού από 84χρονο ημεδαπό στο Λούρο. Πρόκειται για 61χρονο, ο οποίος αφού αφαίρεσε από την κατοχή του ηλικιωμένου άνδρα κάρτα συναλλαγών πραγματοποίησε διαδοχικές αναλήψεις καθώς και αγορές από καταστήματα. Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει:

«Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή χρηματικού ποσού από 84χρονο ημεδαπό στον Λούρο Πρέβεζας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 61χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 61χρονος αφαίρεσε από την κατοχή του ηλικιωμένου άνδρα, κάρτα συναλλαγών και κατά το χρονικό διάστημα από 09/05/2017 έως 29/06/2017, πραγματοποίησε διαδοχικές αναλήψεις από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών καθώς και αγορές από καταστήματα στην περιοχή της Πρέβεζας και της Άρτας, αφαιρώντας συνολικά από τον λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των (3.029,54) ευρώ».

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)