Δύο άνδρες, 25 και 50 ετών, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα και κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία ακινητοποίησε το ΙΧ φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος και ήταν συνοδηγός ο 50χρονος, στη διασταύρωση Βουνοπλαγιάς Ιωαννίνων.

Έπειτα από έρευνα, στο εσωτερικό και στην καρότσα του οχήματος βρέθηκαν τέσσερις σάκοι, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 69 κιλών και 650 γραμμαρίων.

 

Και με μοτοσικλέτα

Άλλα τέσσερα άτομα (δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 33 χρονών και δύο ημεδαποί, ένας 30χρονος άνδρας και μία 23χρονη γυναίκα), συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κακαβιάς, οι αστυνομικοί εντόπισαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 26χρονο αλλοδαπό και επιχείρησαν να την ελέγξουν, ωστόσο αυτός αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, τράπηκε σε φυγή.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε στις Καρυές Ιωαννίνων, όπου και συνελήφθη ο 26χρονος οδηγός της.

Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (6.850) γραμμαρίων.

Προέκυψε επίσης η εμπλοκή στη διακίνηση των ναρκωτικών, τριών ακόμα ατόμων, ενός 33χρονου υπηκόου Αλβανίας και δύο ημεδαπών, ενός 30χρονου άνδρα και μίας 23χρονης γυναίκας, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Μπιζάνι Ιωαννίνων να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)