Για θετική κατάληξη της προγραμματικής σύγκλισης ανάμεσα στις περιφερειακές παρατάξεις “Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών”, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Ήπειρος Ανατροπής”, ύστερα από την ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε. Στην ίδια ανακοίνωση, η ολομέλεια ομόφωνα εκτίμησε ότι οι επικεφαλής των δυο παρατάξεων διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά, πολιτικά, κοινωνικά, αυτοδιοικητικά, επαγγελματικά και ηθικά, προκειμένου να ηγηθούν της προσπάθειας για την επιζητούμενη αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ταυτόχρονα εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στις συνεχιζόμενες επαφές των δυο παρατάξεων, καθώς, όπως αναφέρει, διαπιστώνεται θετικός αντίκτυπος στην κοινωνία από την μέχρι σήμερα πορεία της προσπάθειας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Ανατροπής» έχει ως εξής:

«Η ολομέλεια της περιφερειακής παράταξης “Ήπειρος Ανατροπής” στα Γιάννενα, συζήτησε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου τις εξελίξεις στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ηπείρου.

Εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στις συνεχιζόμενες επαφές των παρατάξεων “Ήπειρος Ανατροπής” και “Συμμαχία Ηπειρωτών” διαπιστώνοντας τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία από την μέχρι σήμερα πορεία της προσπάθειας.

Η προγραμματική σύγκλιση που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια θετική κατάληξη.

Η ολομέλεια ομόφωνα εκτίμησε ότι οι επικεφαλής των δυο παρατάξεων διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά, πολιτικά, κοινωνικά, αυτοδιοικητικά, επαγγελματικά και ηθικά να ηγηθούν της προσπάθειας για την επιζητούμενη αλλαγή στην Περιφέρεια Ηπείρου».

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)