Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Άρτα

Για την υπόθεση κατηγορείται 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη

Ο 35χρονος προσποιούμενος γνωστό οικείου προσώπου της ηλικιωμένης γυναίκας, κατάφερε με το πρόσχημα της επιστροφής αναδρομικών, να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που διαπράχθηκε προχθές (19-12-2018) το μεσημέρι, στην Άρτα.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, προχθές το μεσημέρι, ο 35χρονος προσέγγισε στην πόλη της Άρτας 82χρονη ημεδαπή και προσποιούμενος γνωστό οικείου προσώπου της ηλικιωμένης γυναίκας, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών χρημάτων από την εργασία του.

 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στα Ιωάννινα

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη

Οι δράστες προσποιούμενοι υπαλλήλους ασφαλιστικής εταιρείας, κατάφεραν με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών χρημάτων, να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που διαπράχθηκε χθες (20-12-2018) στα Ιωάννινα.

Για το παραπάνω περιστατικό εξαπάτησης ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν 76χρονη ημεδαπή και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους ασφαλιστικής εταιρείας, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ, με το πρόσχημα επιστροφής αναδρομικών χρημάτων συγγενικού της προσώπου.

 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Θεσπρωτικού σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 18χρονος, βραδινές ώρες της 10-10-2018 στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, διέρρηξε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, εξάρτημα κινητού τηλεφώνου και ένα ράδιο – cd.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)