Οι φωνούλες 11 προσφυγόπουλων από τη δομή φιλοξενίας της Φιλιππιάδας που έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή, όπως και δεκάδων παιδιών της πόλης, πλημμύρισαν σήμερα, παραμονή της πρωτοχρονιάς, το Δημαρχείο του Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα και το γραφείο του Δημάρχου.

Τα 11 προσφυγόπουλα, τα οποία συνόδευαν ο διευθυντής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης, η κα Σοφία Βλάχου συντονίστρια Εκπαίδευσης της Δομής, η κα Λαδάκη Δάφνη ψυχολόγος και η κα Δραγατάκη Έλενα κοινωνική λειτουργός, έστειλαν με το δικό τους δυνατό και συγκινητικό τρόπο, το μήνυμα της Ειρήνης, της Συμφιλίωσης των λαών, της Δικαιοσύνης και της αρμονικής συνύπαρξης, ψάλλοντας σε άπταιστα ελληνικά τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, διασκευασμένα (διασκευή στίχων: Σ.Β., ΣΕΠ Φιλιππιάδας 2018 -2019).

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής ευχαρίστησε τα παιδιά και τους συνοδούς τους για τα κάλαντα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά Ειρήνη, Υγεία και ευόδωση των προσδοκιών τους και των ονείρων τους. Στα μικρά παιδιά των προσφύγων ευχήθηκε και η αντιδήμαρχος κα Έλενα Γεωργάνου η οποία ήταν παρούσα.

(Από το γραφείο τύπου του Δήμου)

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)