Συνέντευξη στην εφημερίδα “Ηπειρωτικός Αγών” και το δημοσιογράφο Αποστόλη Τζελέτα παραχώρησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία τονίζει ότι “Οι σχέσεις μου με τον τόπο μου είναι βαθιές, είναι σχέσεις ζωής. Εκεί είναι οι ρίζες μου. Εκεί είναι η οικογένειά μου. Στην πολιτική μπήκα για να προσφέρω πρώτα απ’ όλα στον τόπο μου. Στην Άρτα, λοιπόν, θα είμαι υποψήφια, και τώρα και πάντα.

Η κ. Γεροβασίλη επισημαίνει ότι “Κάποτε σ’ αυτόν τον τόπο χρειάζεται να αντιληφθούμε ότι οι κυβερνήσεις εκλέγονται για μία τετραετία και ότι οι εκλογές γίνονται στο τέλος της. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητάει αλλά και να «προβλέπει» εκλογές από τον πρώτο μήνα της διακυβέρνησή μας.

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της ασφάλειας, παραθέτοντας τα θετικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, ενώ χαρακτηρίζει “μυθοπλασία” το αφήγημα της Ν.Δ. για την Ελλάδα της δήθεν “ανομίας” και “ανασφάλειας”, που το ανέπτυξαν επειδή όλα τα προηγούμενα καταστροφολογικά αφηγήματα έχουν διαψευσθεί.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)