Αν και βρίσκεται σε “γνώριμα λημέρια” μιας και εκλέγεται στο Νομό Πρέβεζας ως βουλευτής και επισκέπτεται την περιοχή μας τακτικά, ο Κώστας Μπάρκας με την ιδιότητα πλέον του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Πρέβεζα από το πρωί της Πέμπτης.

Πρώτος “σταθμός” του Υφυπουργού ήταν η υπηρεσία του ΟΑΕΔ της Πρέβεζας, όπου τον κ. Μπάρκα υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΟΑΕΔ Φωκάς Πανούλας και ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα Δημήτρης Κώτσης.

Ο κ. Μπάρκας ξεναγήθηκε στους διάφορους τομείς της υπηρεσίας από τα δύο στελέχη του οργανισμού, ενημερώθηκε από τους ίδιους αλλά και από τους εργαζόμενους για κομμάτια της δουλειάς τους και στη συνέχεια είχε συνάντηση εργασίας με τους δύο διευθυντές, όπου τέθηκαν επί τάπητος οι νέες πολιτικές και τα προγράμματα στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ακολούθως, ο κ. Μπάρκας επισκέφθηκε συλλόγους ΑΜΕΑ στην Πρέβεζα, ενώ είχε συναντήσεις τόσο με το Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου. Επισκέφθηκε επίσης τον ΟΑΕΔ Άρτας, ενώ είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Φιλιππιάδας.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)