Το περασμένο Σάββατο το βράδυ 20 Ιουλίου 2019, έγιναν οι γάμοι του Γιάννη Μπάρκα και της Γεωργίας Μπεκριδάκη. Στο εντυπωσιακό από κάθε άποψη τραπέζι παρακάθισαν πολλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ενώπιον των οποίων οι δυό νέοι υπόγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Οι ευχές των παρισταμένων συνόδεψαν τους δυό νεόνυμφους, οι οποίοι -σημειωτέων- έλαμπαν από χαρά και ευτυχία.

Παρέστησαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού από τη Φιλιππιάδα –από όπου η καταγωγή του Γιάννη Μπάρκα- και από την Χαλκίδα -από όπου η καταγωγή της Γεωργίας Μπεκριδάκη-, κοινοί τους φίλοι και συγγενείς τους. Το σύμφωνο συμβίωσης υπογράφτηκε στο χωριό Θωλό Ηλείας (που βρίσκεται κοντά στη Ζαχάρω) και ακολούθησε γλέντι που διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες (οι νέοι της πολυάνθρωπης συντροφιάς, έδωσαν το δικό τους «παρόν»).

Να ευχηθούμε με τη σειρά μας ευτυχισμένοι να είναι οι νεόνυμφοι και να κάνουν πολλούς και γερούς απογόνους. Στους γονείς τους δε Φάνη και Τασία Μπάρκα και Νίκο και Χρυσούλα Μπεκριδάκη να τους ζήσουν.

(Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο Σάββατο 13 Ιουλίου, έγινε το καθιερωμένο γλέντι στο σπίτι του Γιάννη Μπάρκα στη Φιλιππιάδα, όπου παρακάθισαν συγγενείς του γαμπρού αλλά και πολλοί φίλοι του, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα παρευρίσκονταν στους γάμους του ζευγαριού. Ευχήθηκαν για ζωή ευτυχισμένη στους νεόνυμφους).

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)