«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια συγνώμη στις οικογένειες των νεκρών στο Μάτι και στον ελληνικό λαό για το γεγονός ότι τους εξαπάτησε και τυμβωρύχησε σε μια εθνική τραγωδία» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ ότι για την φωτιά στο Μάτι ευθύνεται η κλιματική αλλαγή. Ο κ. Μπάρκας υπογράμμισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πριν τις εκλογές έλεγε ότι για τα θύματα στο Μάτι φταίει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ σήμερα κατάλαβε ότι για την εθνική τραγωδία φταίει η κλιματική αλλαγή. Οφείλει μια ειλικρινέστατη συγνώμη προς τον ελληνικό λαό».

Με αφορμή και την πρόσφατη μεταστροφή της Νέας Δημοκρατίας για το Μάτι, που ακολούθησε εκείνες για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το προσφυγικό, ο κ. Μπάρκας υπογράμμισε ότι «η ΝΔ έχει κάνει τόσο τοξικό το κλίμα της πολιτικής ζωής που δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα ξερά από τα χλωρά». Παράλληλα, αναφερόμενος στο ζήτημα της κυριαρχίας της Νέας Δημοκρατίας στα Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Μπάρκας σημείωσε ότι «την έλλειψη ενημέρωσης που προκύπτει από τα φιλικά προς τη Νέα Δημοκρατία ΜΜΕ θα την αμβλύνουμε με τον διάλογο που θα αναπτύξουμε με την κοινωνία.».

 

 

Ο π. Υφυπουργός Εργασίας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας καλεί σε έκτακτη συνάντηση αύριο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, εκπροσώπους φορέων του τουριστικού κλάδου των Νομών Πρέβεζας και Λευκάδας, με σκοπό την καταγραφή των επιπτώσεων και των μέτρων αντιμετώπισης από τη κατάρρευση του Ταξιδιωτικού Οργανισμού «Thomas Cook”.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)