Τον επικαθορισμό της πολιτικής Μητσοτάκη από εκείνη του κ. Σαμαρά στο ζήτημα του προσφυγικού/ μεταναστευτικού, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να μην έχει πολιτική και σχέδιο αντιμετώπισης, ανέδειξε σε συνέντευξή του στον Τηλεοπτικό Σταθμό Mega, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας.

«Δείτε τώρα τις ανακοινώσεις των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που εκλέγονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, «κανένας πρόσφυγας και μετανάστης στην περιοχή μας.». Δείτε τις αντιδράσεις από Δημάρχους και Περιφερειάρχες, που εκλέγονται με τη Νέα Δημοκρατία. Δείτε τις ανακοινώσεις τους για κανένα πρόσφυγα και μετανάστη στην περιοχή τους.», ανέφερε ο κ. Μπάρκας. Παράλληλα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε τη διαφορά πολιτικής μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της σημερινής κυβέρνησης και το σχέδιο αντιμετώπισης που υπήρχε και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες κατά την περίοδο διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όσα παρατηρούνται σήμερα.

«Από το 2016 με αντιδράσεις, που υπήρξαν και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να θυμίσω ότι ακόμα κι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Πρέβεζας έκανε απαράδεκτες δηλώσεις, λειτουργεί δομή φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα, η οποία είναι ανοικτή, ελεγχόμενη από την Ελληνική Αστυνομία και λειτουργεί άψογα. Και στο σημείο αυτό οφείλω να πω συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ζηρού, στα όρια του οποίου υπάγεται η δομή και στον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, οι οποίοι είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όμως η συνεννόηση με την τότε ηγεσία ήταν άψογη. Βρήκαμε χώρο και λειτούργησε η δομή.», σημείωσε ο κ. Μπάρκας.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)