Συνελήφθησαν χθες (26-08-2021) το μεσημέρι σε χωριό της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, την 25-08-2021 μετά τα μεσάνυκτα στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, εισήλθαν σε αναψυκτήριο σπάζοντας τη γυάλινη είσοδο και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ.

Αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν τους δύο κατηγορούμενους χθες το μεσημέρι σε χωριό της Άρτας, όπου και τους συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

 

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι με στόχο την οδική ασφάλεια στην Ήπειρο

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου με γνώμονα την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, την πρόληψη και εντοπισμό τυχόν παραβατικών συμπεριφορών οδηγών και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (26-08-2021) διενεργήθηκαν συνολικά (578) έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν συνολικά (253)τροχονομικέςπαραβάσεις, ενδεικτικά από τις οποίες:

  • 28 για υπερβολική ταχύτητα,
  • 26 για μη χρήση ζώνης / προστατευτικού κράνους,
  • 24 για στέρηση απαιτούμενων εγγράφων (δίπλωμα/άδεια/ασφάλεια/Κ.Τ.Ε.Ο.),
  • 9 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και
  • 5 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Η προσπάθεια για ένα ασφαλές οδικό περιβάλλον χωρίς τροχαία ατυχήματα είναι καθημερινή και υπόθεση όλων μας.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)