Τον οριστικό ανάδοχο του έργου κατασκευής διπλού κυκλικού κόμβου στη συμβολή της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας με την Περιφερειακή οδό Ιωαννίνων ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας. Ανάδοχος αναδείχτηκε  η ΓΙΓΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.Ε. με το συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε 2.354.000 ευρώ.

Επίσης αναδείχτηκαν οριστικοί ανάδοχοι και τα έργα:

  • «Άμεση αποκατάσταση – καθαρισμός περιοχής Μύτικα Πρέβεζας και προστασία από πλημμύρες», προϋπολογισμού € 74.400. Ανάδοχος ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Ο.Ε.
  •  «Κατασκευή τεχνικών έργων για την διευθέτηση των όμβριων και την αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο έως τα όρια νομού με Γρεβενά», προϋπολογισμού € 99.200,Ανάδοχος ΑΚΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.

Επίσης αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος (ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ) για το έργο«Αποκατάσταση ζημιών της επαρχιακής οδού στο τμήμα Άνω – Κάτω Ζάλογγο», προϋπολογισμού 80.000 €.

 

Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων επί της οδού Νιάρχου Ιωαννίνων

Από την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές αλλαγές επί της οδού Νιάρχου και συγκεκριμένα στο τμήμα κόμβος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου – Κόμβος Πεδινής. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά κατεύθυνση θα διεξάγεται αναλόγως μέσω βοηθητικών οδών ή της περιφερειακής οδού, σύμφωνα με την προσωρινή σήμανση που θα τοποθετηθεί. Οι αλλαγές θα ισχύσουν για όλο το διάστημα των εργασιών που θα εκτελεστούν, ήτοι μέχρι την 13 Μαρτίου 2022.

Η Περιφέρεια Ηπείρου ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των οδηγών για το διάστημα αυτό, ώστε να ολοκληρωθούν με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο οι εργασίες, έχοντας υπόψη ότι πρόκειται για πρόσκαιρη ταλαιπωρία για ένα έργο που θα λύσει κυκλοφοριακά προβλήματα για τις επόμενες δεκαετίες.

VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)